Доступність посилання

ТОП новини

На телебаченні в Росії зараз більше критики щодо влади, ніж у нас – автор «Веселих яєць»


Телебачення в Україні перетворюється на піар-службу правлячої партії. Таку думку в ефірі Радіо Свобода висловив Дмитро Чекалкін, відомий шоумен, автор проектів «Веселі яйця», «Операція проФФесор» та Генеральний директор «ДІВА продакшн».

«Як можна очікувати від каналу, який контролює практично голова СБУ (Валерій Хорошковський – ред.), що він буде показувати щось нелояльне по відношенню до Президента. Це ж смішно. Тим більше, Валід Арфуш, який керує Національним каналом, заявляє, що ми маємо захищати владу», – заявив Чекалкін.

«Тобто за гроші платників податків, за наші гроші вони існують, виробляють якийсь телевізійний продукт, а перетворюються на просто піар-службу правлячої політичної партії», – каже він.

«Люди просто плутають різні поняття, тому важко сподіватись, що залежні телеканали, залежні від рішення Нацради, від судових органів, які скеровані сьогодні повністю згори, що вони можуть дозволити собі реальну критику влади, – зазначає Чекалкін. – Навіть на російському телебаченні сьогодні, як не дивно, на РенТВ чи на місцевих каналах можна побачити більше критики стосовно Путіна і Медведєва, ніж в нас в Україні».

Текст усієї розмови з Дмитром Чекалкіним читайте на сайті Радіо Свобода у неділю, 5 вересня.
XS
SM
MD
LG