Доступність посилання

ТОП новини

Уряд пропонує країнам СНД активніше інвестувати в Україну


На 47-му засіданні Економічної ради СНД українська делегація запропонувала своїм партнерам активніше інвестувати в Україну.

Як повідомили у прес-службі першого віце-прем‘єр-міністра України Андрія Клюєва, про це він заявив в інтерв'ю журналістам.

Клюєв очолював українську делегацію на засіданні у Москві 17 вересня.

«У нас багато вигідних інвестиційних пропозицій, наприклад у рамках Програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Тому ми плануємо провести інвестиційний форум, на який запросимо представників національних інвестиційних агентств, зацікавлених міністерств і відомств, регіонів і ділових кіл країн СНД», – сказав урядовець.

Крім цього, він нагадав, що під час неформальної зустрічі глав держав СНД у липні в Ялті, Президент України Віктор Янукович запропонував партнерам України взяти участь у розвитку транспортної інфраструктури, будівництва і реконструкції стадіонів, готелів та в інших проектах.

Президент України також запросив держави СНД взяти участь в реалізації інвестиційних проектів в Автономній Республіці Крим, додав перший віце-прем'єр.
XS
SM
MD
LG