Доступність посилання

ТОП новини

Янукович заявляє, що проводить реформи за програмою ООН


Президент України Віктор Янукович наголошує, що програма реформ української влади спрямована на реалізацію Цілей розвитку тисячоліття ООН.

Про це глава української держави заявив сьогодні у своєму виступі на пленарному засіданні Генеральної асамблеї ООН високого рівня, присвяченому прогресу у досягненні Цілей розвитку, визначених у Декларації тисячоліття Організації Об’єднаних Націй.

«Цілі розвитку тисячоліття стали реальним порядком денним глобального людського розвитку, загальним імперативом для всіх урядів. Із цієї високої трибуни я хотів би підтвердити волю нового політичного керівництва України у досягненні Цілей розвитку тисячоліття і нашу готовність до найширшого міжнародного співробітництва під егідою ООН», – наголосив Президент України.

Віктор Янукович відзначив, що пріоритетами цієї політики стали забезпечення добробуту населення, подолання бідності, набуття високих стандартів охорони здоров’я, боротьба з ВІЛ/СНІДом та туберкульозом, гарантування доступності та якості освіти, екологічна безпека, гендерна рівність.

Під час візиту Президента України до США представники української громади влаштовують акцію протесту в Нью-Йорку проти політики української влади під гаслом «Україна не для продажу». Акція під егідою Українського конгресового комітету Америки – найбільшої організації діаспори – має початися сьогодні близько опівночі за київським часом перед штаб-квартирою української місії України при ООН.
XS
SM
MD
LG