Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську захищали секонд-хенд на акції «Гола правда»


У Луганську на захист торгівлі секонд-хендом пройшла акція – «Гола правда». У центральному сквері Луганська зібралося близько 200 осіб – підприємці з великих міст Луганщини, які займаються торгівлею секонд-хендом.

«У свій час я взяв кредити. Якщо закриють мій бізнес, я не знаю хто платитиме ці кредити. Я не уявляю, як буду заробляти на життя», – сказав Раді Свобода приватний підприємець Сергій Рябоконь.

Серед учасників акції були пенсіонери і студенти. В руках вони тримали плакати з написами: «Секонд – це круто, секонд – це модно!», «Закриєте секонд – буду ходити гола», «Не має грошей на китайські товари».

«У мене пенсія 712 гривень. Я не можу собі дозволити купувати нову одежу. Тим більше, що вона не якісна, не красива, і дорога. Тому я ходжу в секонд-хенд, там одягаюсь сама і одягаю свою онуку», – зауважила пенсіонерка Людмила.

Один із учасників акції, луганчанин Георгій Тарбаї, роздягся до нижньої білизни і пробігся навколо скверу.

Раніше голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський запропонував заборонити в Україні продаж секонд-хенду. На його думку, часто під виглядом старих речей в Україну ввозить контрабандний одяг. Крім того, посадовець заявив, що така заборона піде на користь вітчизняній легкій промисловості.
XS
SM
MD
LG