Доступність посилання

ТОП новини

Екс-прем’єр Лазаренко – один із кандидатів на місцевих виборах у Дніпропетровську


Згідно зі списками кандидатів, оприлюдненими обласними організаціями партій, які беруть участь у місцевих виборах, на місця у Дніпропетровській обласній раді претендують три члени Кабінету Міністрів України та колишній прем’єр-міністр.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, у першій десятці виборчого списку Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба і міністр промполітики Дмитро Колесников, виборчий список «Сильної України» в облраду очолює віце-прем’єр Сергій Тігіпко, а партії «Громада» – екс-прем’єр, засуджений за фінансові оборудки у США, Павло Лазаренко.

Загалом, за даними з обласної територіальної виборчої комісії, кандидатами на депутатів Дніпропетровської обласної ради на майбутні вибори зареєстровані представники 39 політичних партій. У мажоритарних округах на одне місце в-середньому претендує по 4-5 кандидатів.

Однак у двох мажоритарних округах Дніпропетровщини – у Магдалинівському та Юр’ївському районах – 31 жовтня будуть безальтернативні вибори до облради: там зареєстровано по одному кандидату.
XS
SM
MD
LG