Доступність посилання

ТОП новини

Янукович і Чавес домовилися поглиблювати співпрацю


Президент України Віктор Янукович і президент Венесуели Уго Чавес заявляють про необхідність поглиблення співпраці між двома країнами. Як повідомляє прес-служба українського глави держави, сьогодні відбулася зустріч Януковича з Чавесом.

«Багато втрачено часу у відносинах між нашими країнами, і зараз ми очікуємо поглиблення співробітництва. Сподіваюся, ми обговоримо сьогодні ці питання», – сказав Янукович. За словами Президента України, він високо цінує те, що Чавес прийняв його запрошення відвідати Україну з візитом.

Зі свого боку, президент Венесуели зауважив, що візит в Україну для нього дуже важливий. «Ми прибули сюди визначити шляхи нашої подальшої співпраці й допомагати одне одному», – наголосив Чавес.

Відповідно до повідомлення, Чавес погодився з Янковичем у тому, що Україна й Венесуела мають невикористаний потенціал для співпраці й налагодження контактів на вищому рівні.

Чавес зауважив, що Венесуела уважно стежила за подіями в Україні. «У вас, українців, є глибоке почуття незалежності та суверенітету... Ми боремося за одну справу – за незалежність, розвиток, суверенітету наших країн», – сказав він.

Сьогодні президент Венесуели прибув до України з візитом.
XS
SM
MD
LG