Доступність посилання

ТОП новини

Опозиційні сили створили комітет проти виборчих фальсифікацій


Вісім опозиційних партій заявили про створення Комітету захисту голосів виборців «Стоп фальсифікації!», повідомив у понеділок сайт однієї з них, партії «За Україну!».

Як мовиться в повідомленні, свої зусилля об’єднують партії «Батьківщина», «Громадянська позиція», «За Україну!», Партія захисників Вітчизни, «Реформи і порядок», «Свобода», Українська народна партія та «Українська платформа».

А їхні партійні організації створюють спільні комітети «Стоп фальсифікації!» на рівні областей, міст та районів, мовиться далі в повідомленні.

Комітет, створений для протидії, як стверджують його організатори, намірам влади вчинити «тотальну фальсифікацію волевиявлення громадян» на майбутніх місцевих виборах, заявив, що відкритий для приєднання політичних партій, громадських організацій та активістів на всіх рівнях.

«Виборчі махінації мають бути зупинені. Влада, обрана злочинним шляхом, не може бути легітимною. Владу мають обирати не ті, хто рахує голоси, а ті, хто голосує – український народ», – заявили представники партій-учасниць.
XS
SM
MD
LG