Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ вимагає завтра розглянути визнання недійсними виборів у деяких округах


Фракція Блоку Юлії Тимошенко вимагає розгляду Верховною Радою на засіданні в середу, 3 листопада, проекту постанови, яким пропонується визнати вибори такими, що не відбулися, у Львівську й Київську обласні ради, міські ради Львова, Тернополя й Луганська і призначити там повторні вибори.

Про це на засіданні парламенту заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

«Відповідну постанову вже зареєстрували, тому ми вимагаємо, щоб її було поставлено завтра (3 листопада) і внесено до порядку денного», – сказав бютівець.

Крім того, БЮТ вимагає призначити перевибори Бориспільської, Броварської, Переяслав-Хмельницької, Фастівської, Обухівської, Васильківської, Ржищівської міських рад Київської області; Богуславської, Бориспільської, Вишгородської, Києво-Святошинської, Обухівської, Ставищенської, Фастівської, Яготинської райрад Київської області.

Серед вимог фракції також перевибори Новоархангельської районної ради, Олександрійської міської ради, мера Олександрії Кіровоградської області, Будьонівської районної ради в Донецьку, а також Артемівської, Жовтневої, Ленінської й Кам’янобродської районних рад у Луганську.
XS
SM
MD
LG