Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ: головне гальмо на шляху України до Європи – Янукович


Головним гальмом на шляху України до Європейського Союзу є не опозиція, а сам Президент Віктор Янукович та його «антидемократична, антиєвропейська політика», заявила в середу прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

Як мовиться в заяві, опозиція в принципі не може ставити нинішній українській владі палиці в колеса на шляху до Європи, бо «за режиму Януковича Україна рухається в зовсім протилежний бік».

Такими словами у БЮТ відреагували на слова голови Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна раніше в середу, що представники опозиції намагаються зробити усе можливе на міжнародному рівні, щоб результати саміту Україна – ЄС 22 листопада в Брюсселі стали найменш успішними для української сторони за темами зони вільної торгівлі і безвізового пересування громадян.

«Для опозиції важливіший неуспіх влади, ніж успіх України», – сказав тоді Льовочкін.

22 листопада має відбутися черговий саміт Україна – ЄС, на якому українська влада сподівається на ухвалення плану дій на шляху до безвізового режиму між Україною та Євросоюзом. Також очікують просування вперед переговорів України та Європи щодо створення зони вільної торгівлі, які є частиною ширших переговорів про асоціацію України з ЄС.
XS
SM
MD
LG