Доступність посилання

ТОП новини

Депутати взялися за Податковий кодекс і вирішили працювати до 22:00


Верховна Рада України приступила до розгляду в другому читанні проекту Податкового кодексу та у зв’язку з цим продовжила сьогоднішнє пленарне засідання до 22:00. За ухвалення відповідного рішення проголосували 227 народних депутатів із 422 зареєстрованих у сесійній залі.

Згідно з ухваленим рішенням, у засіданні парламенту відбудеться перерва з 14:00 до 16:00.

Водночас парламент відмовився дати дозвіл на включення прямої трансляції засідання на площу перед Верховною Радою, де зараз відбувається мітинг протесту проти ухвалення у другому читанні проекту Податкового кодексу.

За ухвалення такого рішення проголосував лише 141 народний депутат з 416 зареєстрованих у сесійній залі. Підтримали це рішення лише фракція БЮТ і частково – НУНС. Фракції більшості не дали за цю пропозицію жодного голосу.

Верховна Рада почала розглядати поправки до проекту Податкового кодексу, і від Комітету з питань податкової та митної політики доповідає його голова Віталій Хомутиннік.

За його словами, до другого читання проекту кодексу надійшли майже п’ять тисяч від 136 депутатів й Національного банку. Із цих поправок комітет підтримав понад 2,3 тисячі, відхилив – 2,5 тисячі.
XS
SM
MD
LG