Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі винесли вирок торговцям людьми


На Дніпропетровщині викрили двох жінок-торгівок людьми. Про це сьогодні повідомили в прес-службі ГУ МВС в Дніпропетровській області.

У поле зору працівників Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, потрапили мешканки Кривого Рога. Жінки заробляли на вербуванні та продажу в сексуальне рабство дівчат з неблагополучних сімей.

За кожну дівчину вони отримували від 200 до 400 доларів США. Жінок затримали на «гарячому» – при спробі здати сутенерам двох дівчат, одна з яких намагалася перетнути державний кордон України за фальшивими документами.

У ході слідства з’ясували: дівчат заманювали в сексуальне рабство, обіцяючи роботу покоївок престижних готелів чи офіціанток елітних ресторанів. Тільки-но дівчата потрапляли до місця призначення, в Москву, у них відбирали усі документи.

За фактом порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України («Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини»).

Довгинцівський районний суд Кривого Рога засудив жінок до трьох років позбавлення волі із конфіскацією майна, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG