Доступність посилання

ТОП новини

Підприємці оголосили безстроковий протест до виконання вимог


Учасники акції протесту підприємців проти нового Податкового кодексу вирішили, що їхня акція буде безстроковою, доки Президент не накладе вето на цей податковий законопроект.

Так само безстроково має залишатися на майдані Незалежності в Києві встановлене там наметове містечко, повідомив у понеділок пізно ввечері про рішення учасників керівник прес-служби координаційної ради акції протесту Володимир Дорош.

За його словами, до Києва їдуть нові учасники з регіонів, зокрема, з Харкова. Також до акції планують долучити студентів.

Наймасштабніша акція проти Податкового кодексу відбудеться і в Києві, і деінде в Україні в четвер, заявив він.

Дещо раніше в понеділок учасники протесту заявляли, що акція триватиме принаймні до середи, коли їм пообіцяв дати відповідь на їхні вимоги перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв.

Тим часом міліція закликала їх звільнити майдан Незалежності, бо Окружний адміністративний суд Києва заборонив громадським організаціям проводити масові акції в центрі Києва з 22 до 26 листопада.

На ніч у наметовому містечку, яке складається зі щонайменше півтора десятка наметів, за повідомленнями, залишилося чергувати кількасот учасників. Також на ніч роз’їхалася більша частина правоохоронців.
XS
SM
MD
LG