Доступність посилання

ТОП новини

Мітингувальники в Одесі освистали голову ОДА


Понад дві тисячі підприємців мітингують біля Одеської обласної державної адміністрації проти підписання Президентом Віктором Януковичем Податкового кодексу.

Учасники акції, що зібралися на проспекті Шевченка, тримають плакати: «Підприємці за діалог із владою», «Припинити свавілля на митниці!», «Ні – податковому кодексу!», «Економічну свободу підприємництву», «Податковий кодекс – могила малого бізнесу».

В акції беруть участь підприємці всіх ринків Одеси, а також представники профспілкової організації вантажоперевізників та інших. Вони намагалися привернути увагу керівництва області за допомогою свистків і гучномовців.

До мітингувальників вийшов голова обладміністрації Едуард Матвійчук. Він запропонував учасникам акції створити ініціативну групу для переговорів, пообіцявши передати вимоги підприємців Президентові Віктору Януковичу.
Матвійчук також заявив, що сам він підтримує ухвалення нового Податкового кодексу. У відповідь люди, які зібралися на площі, почали свистіти й скандувати: «Ганьба!», після чого Матвійчук пішов у будинок обладміністрації.

Ухвалення Верховною Радою України Податкового кодексу супроводжується багатотисячними акціями протесту підприємців у столиці України Києві та в низці інших регіонів.
XS
SM
MD
LG