Доступність посилання

ТОП новини

Ківалов відкинув звинувачення свого колеги-регіонала


Депутат Верховної Ради від Партії регіонів, голова парламентського комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов заперечує обвинувачення з боку депутата-регіонала Ігоря Плохого в примусі представників судової системи до ухвалення незаконних рішень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ківалова.

«Усе озвучене Ігорем Плохим – нісенітниця, це саме собою очевидно. І як можна відповісти на таку маячню? Мало того – нікому відповідати. На політичній карті України немає такого самостійного політика, як Ігор Плохой. У нього ні політичних переконань, ні суспільно корисних думок немає. Є тільки його депутатський значок», – заявив Ківалов.

При цьому він наголосив, що Плохой не зареєстрував у парламенті за три роки роботи жодного законопроекту.

Вчора регіонал Плохой запропонував парламенту створити комітет з питань правової політики й правосуддя, ліквідувавши комітет з питань правової політики й комітет з питань правосуддя. Підставою для такої пропозиції парламентарій назвав незадовільну, на його думку, роботу Ківалова на посаді голови комітету із правосуддя й звинуватив його в примушенні представників судової системи до ухвалення незаконних рішень.
XS
SM
MD
LG