Доступність посилання

ТОП новини

Із приводу побиття ми звернемось до Європарламенту і ЄС – Ольга Боднар


Народний депутат від БЮТ Ольга Боднар, торкаючись бійки у парламенті пізно ввечері в четвер, заявила в ефірі Радіо Свобода, що «серед тих народних депутатів, які займалися бійкою, які практично вбивали й калічили інших народних депутатів, було двоє представників виконавчої служби, тобто чинні міністри».

«Я знаходилась буквально поруч того всього, що відбувалось. І буквально за 5-10 хвилин я перелізла з того місця, де все це відбувалось, до трибуни. Отож, мене тут взагалі могло не бути сьогодні (в студії)», – заявила народний депутат.

«До української прокуратури підготовлені вимоги щодо відкриття кримінальних справ. Для цього зняті побої і все решта. Я вам можу сказати, що чиниться шалений тиск навіть на медиків, які зараз діагностують стан хворих. Навіть на них шалений тиск чиниться. Я вчора, коли приїхала до своїх колег, то там за мною бігали і кричали: ви хто і чого ви туди йдете? Журналістів намагаються не пустити також, на медиків чиниться тиск, тому припустити, що прокуратура буде неупереджено розслідувати цю справу не доводиться, це те саме, що по Олесю Донію тоді, коли його побили», – сказала Ольга Боднар.

За її словами, «ми будемо звертатися в обов’язковому порядку з відеоматеріалами і до Європарламенту, і до Євросоюзу. І я думаю, що така поведінка депутатів не дозволить отримати Україні обіцяні транші».

«Після цієї жахливої бійки я розмовляла з одним із регіоналів. Вони там не всі билися, деякі просто дивилися. То отой регіонал якраз дуже така людина толерантна, він був настільки розгублений від того, що це все відбулося! Він був шокований! Він не очікував такого розвитку подій. Він мені сказав: «Ти знаєш, інколи сила сама себе вбиває. І в даному випадку в мене таке враження, що сьогодні Партія регіонів сама себе перемогла, тобто вбила, знищила», – заявила в ефірі Оадіо Свобода Ольга Боднар.

Повністю розмову з Ольгою Боднар читайте у неділю, 19 грудня, на сайті www.radiosvoboda.org
XS
SM
MD
LG