Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція починає виносити уроки з нинішніх подій – Томенко


Опозиція починає виносити для себе уроки з подій в Україні, заявив в ефірі Радіо Свобода заступник голови парламенту Микола Томенко.

«На щастя, ми хоча б почали координувати з більшістю «Нашої України – Народної самооборони» свої дії в парламенті. Останній тиждень, як на мене, ми діяли абсолютно адекватно за винятком одного питання. Тобто, після цього грудневого звірячого побиття, я думаю, НУНС і БЮТ діяли спільно і гідно. Депутати «Єдиного центру» тільки своїм життям живуть і частина групи Жванії», – сказав Томенко.

Водночас, за його словами, «повного розуміння того, що поодинці всіх або посадять, або політично, економічно чи інформаційно влада винищить» поки що немає.

Щодо того, чи об’єднається опозиція на наступних виборах до парламенту, Томенко заявив: «Мені здається, ми би зробили велику справу для України, якби написали єдиний список в 225 округах. До цього треба прагнути. Якщо ми цього не зробимо, представництво опозиції і вплив опозиції в парламенті за результатами парламентських виборів буде на порядок менший, ніж тепер».
XS
SM
MD
LG