Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську затримали озброєних членів «Тризубу» – міліція


Правоохоронці Івано-Франківської області затримали дев’ятьох озброєних людей – жителів різних регіонів України, більшість з яких є членами Всеукраїнського об’єднання «Тризуб» імені Степана Бандери. Про це повідомляє управління МВС в Івано-Франківській області.

За повідомленням, до міліції надійшла інформація про те, що на територію Івано-Франківської області прибула група осіб, які планують проведення протиправної акції. У міліції наголосили, що з метою запобігання скоєння будь-яких протиправних дій затримали дев’ятьох членів групи.

У затриманих вилучили автомат АКСМ без номера та 124 патрони до нього, три пістолети різних марок з патронами, саморобні ножі, дев’ять радіостанцій різних марок, дві гранати без запалів, дві пневматичні гвинтівки з оптичними прицілами, помпову рушницю з патронами, повідомили правоохоронці.

За цими фактами порушили кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Затриманих перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території України.

Вчора об’єднання «Тризуб» заявило про затримання і арешти членів у різних регіонах України у зв’язку з вибухом у Запоріжжі, яким був зруйнований пам’ятник Сталіну. За даними ВО «Тризуб», арештовані понад 10 членів організації.
XS
SM
MD
LG