Доступність посилання

ТОП новини

Про формат об’єднання опозиційних сил говорити зарано – «Фронт змін»


У партії «Фронт змін» заявляють, що остаточний склад і формат об’єднання політичних сил поки що не визначений.

«Переговори про об’єднання опозиційних політичних партій тривають. Але поки що зарано говорити про остаточний склад і формат цього об’єднання», – заявила прес-секретар голови партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка Іванна Коберник.

При цьому, вона нагадала, що Яценюк неодноразово виступав за створення єдиної опозиційної партії, оскільки лише така партія зможе стати реальною альтернативою Партії регіонів.

Як повідомила сьогодні газета «КоммерсантЪ. Украина», лідери чотирьох українських опозиційних партій, що пройшли до парламенту в складі блоку «Наша Україна-Народна самооборона», – Арсеній Яценюк (лідер створеної після виборів до парламенту партії «Фронт змін»), Анатолій Гриценко (лідер створеної після виборів партії «Громадянська позиція»), Микола Катеринчук (Європейська партія України) і Анатолій Матвієнко (УРП «Собор») – домовилися об’єднатися в одну політичну силу. «Йдеться не про створення передвиборного блоку, а про конструювання на базі чотирьох партій єдиної потужної політичної сили», – повідомило виданню джерело, що знає деталі переговорів.
XS
SM
MD
LG