Доступність посилання

ТОП новини

МВС: невідомі погрожують новими вибухами в Макіївці


Невідомі погрожують здійснити сьогодні ще серію вибухів у Макіївці Донецької області, якщо їм не виплатять гроші, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник.

За його словами, перший вибух стався сьогодні вранці у телефонній будці поблизу торговельного центру, другий через кілька хвилин за 600 метрів від місця першого вибуху, біля центрального входу до адміністративної будівлі держпідприємства «Макіїввугілля».

Як заявив Фаринник, в останньому випадку вибуховий пристрій був закладений в урну для сміття. Внаслідок обох вибухів постраждалих немає, лише пошкоджене майно.

Також поблизу одного з місць вибуху на стіні знайшли прикріплений конверт, в якому містилася вимога виплатити велику суму грошей «від людей, які відомі у Макіївці». У листі також вказані механізми та порядок передачі грошей, заявили в МВС.

Водночас невідомі погрожують, що в разі невиконання вимог сьогодні о 17:00 у різних місцях Макіївки пролунають ще п’ять вибухів, повідомив Фаринник.

Як заявив заступник міністра, враховуючи ситуацію та для того, щоб спрацювати на упередження і виявити злочинців, до Макіївки спрямували додаткові сили міліції та вибухотехнічні служби.
XS
SM
MD
LG