Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко не вірить у здатність демократичних сил об’єднатися


Колишній Президент України, лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко називає штучним політичним проектом об’єднання демократичних і патріотичних сил.

«Після того розколу демократичних і патріотичних сил, який відбувся за останні півтора-два роки, говорити про об’єднання навколо когось... можна як про неправдоподібний і штучний політичний проект», – сказав Ющенко після допиту в Генпрокуратурі.

Він також вважає, що в День Соборності спробують зробити піар навколо певної фігури. «Якихось серйозних кроків навколо цього (об’єднання) не робитимуть, а спекулювати на цьому очевидно будуть», – заявив Ющенко.

Лідери українських опозиційних партій – «Фронту змін», «Громадянської позиції», Європейської партії України, Української республіканської партії «Собор» ведуть переговори про об’єднання в одну політичну силу.

Між тим, 22 січня, у День Соборності, партії «Фронт змін», «За Україну!» проведуть мітинг об 11:00 на Контрактовій площі, а партії «Батьківщина», «Громадянська позиція» та інші зберуться на віче на Софійській площі о 14:00.
XS
SM
MD
LG