Доступність посилання

ТОП новини

Міліція: було затримано лідера сумської облорганізації однієї з партій


Міліція заявляє про те, що затримала в Сумах керівника осередку однієї з партій за порушення громадського порядку.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Управління МВС у Сумській області.

«У мережі інтернет з'явилися інформація про викрадення невідомими особами голови осередку однієї з партій», – сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, 22 січня в Сумах патрульний наряд військової частини звернув увагу на п'ятьох осіб, які своєю поведінкою порушували громадський порядок. На зауваження наряду один із компанії почав сперечатися.

Оскільки від цього чоловіка було чути різкий запах спиртного, військовослужбовці попросили надати документи, що засвідчують особу, але чоловік відмовився це зробити.

За даними прес-служби, оскільки в його діях вбачалися ознаки правопорушення, передбаченого ст. 178 Кодексу про адміністративні правопорушення (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у нетверезому виді), він був доставлений у відділення міліції, де встановлено його особу.

У зв'язку з малозначністю правопорушення згідно ст. 22 Кодексу про адміністративні правопорушення було ухвалено рішення звільнити його від адмінвідповідальності.

«Із громадянином було проведено профілактичну бесіду, по телефону про це було повідомлено дружині цього громадянина, яка приїхала й на таксі відвезла його додому», – сказано в повідомленні.

Ні сам голова осередку партії, ні його дружина не мали жодних претензій до військовослужбовців і співробітників міліції. Міліція не називає прізвище затриманого і його партійну приналежність.

Раніше партія «Народна самооборона» повідомила про затримання правоохоронними органами керівника обласної організації в Сумській області Івана Боршоша.
XS
SM
MD
LG