Доступність посилання

ТОП новини

На майно Луценка наклали арешт – ГПУ


Генеральна прокуратура наклала арешт на майно колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка й ще трьох співробітників МВС. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Арешт на майно наклали для відшкодування збитків, завданих цими особами державі. Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури в рамках трьох об’єднаних в одне провадження кримінальних справ, за якими висунули обвинувачення Луценку і ще трьом співробітникам МВС, установило, що діями цих осіб державі завдані збитки більш як на 970 тисяч гривень.

Обвинуваченим оголосили про закінчення досудового слідства та надано для ознайомлення матеріали кримінальної справи, повідомили в прокуратурі.

У грудні Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Луценка за обвинуваченням у незаконному нарахуванні пенсії його водієві.

Пізніше екс-міністрові висунули обвинувачення ще за однією кримінальною справою, порушеною у рамках розслідування справи про отруєння кандидата в Президенти Віктора Ющенка в 2004 році.

Цього тижня адвокат Луценка повідомив про порушення проти його підзахисного третьої справи – за нецільове використання коштів під час святкування Дня міліції в палаці «Україна».
XS
SM
MD
LG