Доступність посилання

ТОП новини

«5 канал»: побитий у Полтаві чоловік не є співробітником телеканалу


«5 канал» інформує, що полтавчанин Юрій Стеценко, який заявив про побиття його у міліції, не є і ніколи не був журналістом або співробітником «5 каналу». Про це повідомили у прес-службі телеканалу.

«5 канал» висловлює співчуття громадянину Стеценку з приводу цього інциденту і засуджує дії міліції. «Ми сподіваємося, що ситуація буде ретельно вивчена правоохоронними органами і винні будуть притягнені до відповідальності. Адже подібні інциденти не можуть залишатися безкарними», – наголошується в повідомленні.

25-річний Стеценко заявив, що він є кореспондентом «5 каналу» і що 28 січня його викрали співробітники кримінального розшуку міліції біля будівлі Полтавського міськуправління юстиції. За його словами, міліціонери кілька разів ударили його по голові, від чого він знепритомнів. Пізніше його доставили до міського відділення міліції, де вимагали написати зізнання про крадіжку трактора. Стеценко заявляв, що після того, як він відмовився написати відповідну заяву, міліціонери впродовж чотирьох годин били його по голові і спині.

Зі свого боку, в управлінні МВС заявили, що вже проводять перевірку за заявою полтавчанина про побиття в міліції, але наголосили, що він – не журналіст.
XS
SM
MD
LG