Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ: президент Європарламенту заявляє про вибіркове правосуддя в Україні


Президент Європарламенту Єжи Бузек заявляє про застосування вибіркового правосуддя в Україні. Як повідомила прес-служба БЮТ, про це Бузек заявив сьогодні під час телефонної розмови з лідером партії «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

«Мені дуже шкода, що Вам не дозволили відвідати Брюссель… Зараз в Україні відбувається абсолютно вибіркове застосування кримінального правосуддя владою. Це стосується і справи проти Вас. Це є неприпустимим в демократичній країні», – цитує Бузека прес-служба БЮТ.

Водночас Тимошенко подякувала президенту Європарламенту за підтримку «демократії в Україні і європейських прагнень українців та за підтримку її особисто».

«В Україні відбувається ерозія демократії, яка сьогодні поглиблюється. Я і партія, яку я очолюю, докладаємо усіх зусиль, щоб Україна залишилися на шляху демократії та європейської інтеграції», – наголосила Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, Бузек ще раз підтвердив своє запрошення до Брюсселю для Тимошенко. Розмова відбулася за ініціативи президента Європейського парламенту, повідомили в прес-службі.

Генпрокуратура раніше відмовила екс-прем’єрові, яка перебуває під підпискою про невиїзд, дозволити їй поїздку до Брюсселя.
XS
SM
MD
LG