Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко закликає Януковича звільнити всіх «репресованих» політиків


Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вітає звільнення з-під варти колишнього першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука та вимагає від Президента Віктора Януковича звільнити всіх «репресованих» політиків. Про це вона заявила сьогодні перед черговим допитом в Генеральній прокуратурі.

«Безумовно, ми дуже раді цьому факту, але після чого відбулося звільнення Корінйчука – після того як відбулася розмова в кабінеті Януковича з Василем Онопенком. І це є свідчення того, що люди арештовуються і звільняються не в судах, не в Генеральній прокуратурі, а в кабінеті Януковича», – сказала екс-прем’єр.

Лідер партії «Батьківщина» заявила, що Президент України персонально дає вказівки щодо кримінального переслідування лідерів опозиції. «Тому я вимагаю від Януковича звільнення всіх політв’язнів: Юрія Луценка, Анатолія Макаренка, Ігоря Діденка, Тараса Шепітька й тих хлопців, яких заарештували в Запоріжжі за нібито те, що вони підняли руку на пам’ятник Сталіну… Я хочу, щоб Янукович терміново... звільнив всіх людей, яких він сьогодні політично репресував», – заявила Тимошенко.

15 лютого слідчий Генеральної прокуратури змінив міру запобіжного заходу з арешту на підписку про невиїзд екс-першому заступнику міністра юстиції Євгенові Корнійчуку, який є зятем голови Верховного Суду Василя Онопенка.
XS
SM
MD
LG