Доступність посилання

ТОП новини

На Майдані проводять акцію «25 лютого – День національної жалоби»


У Києві на майдані Незалежності проходить акція «25 лютого – День національної жалоби», яку організував громадський рух «Спільна справа».

У центрі столиці навпроти сцени, де транслюється програма за участю Президента Віктора Януковича «Розмова з країною», зібралися близько 30 осіб, які розповсюджують листівки.

«25 лютого – роковини перебування на посаді Президента Януковича, 25 лютого – річниця кримінальної окупації України. Бездарна та відверто антидержавна політика перетворює громадян України на рабів та жебраків. Україну заганяють у прірву, з якої ми ніколи не вийдемо. Режим фактично узурпував владу в країні та протиставляє себе громадянам», – написано у листівках.

Учасники акції роздають перехожим Державні прапори України та чорні стрічки. Біля учасників акції чергують декілька представників правоохоронних органів.

На майдані Незалежності, де триває трансляція спілкування Януковича з громадянами, зібралося близько трьох тисяч людей, які тримають Державні прапорами та прапори Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG