Доступність посилання

ТОП новини

Охоронець за вказівкою депутата побив інспектора ДАІ – ЗМІ


ДАІ звинувачує народного депутата України Володимира Ландика (Партія регіонів) у підбурюванні до побиття інспектора в Луганській області, пише газета «Сегодня».

Як повідомило виданню інформоване джерело в МВС, минулими вихідними у Луганську охоронець депутата побив інспектора. «Інспектор зупинив «Мерседес», який їхав зі швидкістю 91 км/год замість дозволених 60-ти в межах населеного пункту, – розповіло джерело в МВС. – Інспектор зажадав пред’явити документи, на що почув від водія слова: «Що ми вам винні?». Він знову почав вимагати документи». За даними газети, після цього депутат звернувся до свого охоронця і наказав йому побити інспектора.

«Той вийшов і побив інспектора, після чого «Мерседес» поїхав. Інспектор одержав струс мозку і забій грудної клітки», – заявило джерело газети в МВС.

Медики відділення неврології міськлікарні № 2 підтвердили газеті наявність пацієнта Олексія Косякова.

У Луганському облуправлінні МВС ситуацію прокоментували стисло. «Один з наших інспекторів зараз лежить у лікарні зі струсом мозку. Обставини ми перевіряємо», – повідомила керівник прес-служби Луганської обласної міліції Тетяна Погукай.

Сам Ландик звинувачення відкидає. «Я тільки-но віддав до прокуратури відео, на якому двоє веселих червонопиких даїшників 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене і вимагали грошей! Я поскаржився начальнику УВС, ДАІ міста і прокурору – ніхто не приїхав, – розповів депутат. – Коли даїшники пізнали у мені депутата – побігли в купі цеглин ховати гроші, які в них з собою були. Після цього ввечері мені зателефонував начальник ДАІ міста і сказав, що я побив його співробітника. Ті травми, які він одержав, напевно, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які змушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!».
XS
SM
MD
LG