Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко приїжджатиме до ГПУ без адвоката, щоб не затягувати процес


Лідер партії «Батьківщина», екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що ознайомлюватиметься з матеріалами кримінальної справи, порушеної проти неї, навіть без адвоката, і в жодному разі не має наміру затягувати цей процес.

«Я навіть без адвоката сьогодні приїхала, щоб знайомитися з матеріалами справи, і продовжуватиму постійно, навіть якщо адвокат буде зайнятий в інших справах», – сказала Тимошенко перед черговим відвідуванням Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, де вона ознайомлюється з матеріалами кримінальної справи.

Коментуючи звинувачення відомства на її адресу в умисному затягуванні ознайомлення з матеріалами справи, Тимошенко наголосила, що «якби справді затягувався цей процес, то я не приходила би без адвоката. Але я приходжу і знайомлюся зі справою».

Крім того, екс-прем’єр наполягає на тому, що передала в Генпрокуратуру прохання про поїздку за кордон.

Напередодні у відомстві заявили, що такого прохання від Тимошенко слідчий не отримував.

Екс-прем’єру інкримінуються нецільове використання коштів, виділених у рамках Кіотського протоколу, а також перевищення влади та службових повноважень під час закупівлі під гарантії уряду та ввезення на територію України спеціалізованих медичних автомобілів «Опель Комбо».
XS
SM
MD
LG