Доступність посилання

ТОП новини

У Раді створили об’єднання, яке захищатиме інтереси молоді


24 депутати Верховної Ради від фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії й блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» створили міжфракційне об’єднання «Молодіжний вибір». Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата-регіонала Андрія Пінчука.

За його словами, метою цього об’єднання є консолідація зусиль депутатів від влади й опозиції для лобіювання інтересів молоді в парламенті, а основними завданнями – координація дій політичних партій для вироблення принципів державної молодіжної політики, сприяння підвищенню загального рівня життя молоді, створення умов для розвитку її творчого потенціалу й самореалізації.

Організатори об’єднання наголошують, що воно може ініціювати внесення змін до законодавства, запропонованих органами студентського самоврядування, студентськими профспілками й молодіжними й дитячими організаціями.

Крім цього, «Молодіжний вибір» має намір забезпечити необхідні законодавчі умови для здорового способу життя молоді, боротьби зі шкідливими звичками, залучення молоді до спорту й розробки дієвих механізмів захисту її прав.
XS
SM
MD
LG