Доступність посилання

ТОП новини

Путін запевнив, що вони з Медведєвим – «близькі люди»


Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін, відповідаючи на питання про можливі різні підходи з президентом Росії Дмитром Медведєвим до лівійської проблеми, заявив, що зовнішню політику формулює президент Росії, з яким його зв’язують «дуже близькі» відносини.

У столиці Словенії Любляні після зустрічі з прем’єром Словенії Борутом Пахором голова російського уряду також заявив, що у зовнішньополітичному керівництві країни «не може бути роздвоєння».

«Що стосується єдності чи неєдності поглядів російського керівництва на події в Лівії, у нас президент Росії керує зовнішньою політикою», – заявив Путін.

«Якщо вас цікавить, чи відрізняються наші підходи з паном Медведєвим, запевняю вас, ми близькі люди і розуміємо один одного», – зазначив він.

У Любляні в присутності російського та словенського прем’єр-міністрів Володимира Путіна і Борута Пахора підписана угода про створення спільного підприємства з проектування словенської ділянки газогону «Південний потік».

Як повідомляє російське агентство «ІТАР-ТАСС», угоду підписали керівники газових компаній двох держав, «Газпрому» і «Геоплін пліноводі», Олексій Міллер і Мар’ян Еберлінц.
XS
SM
MD
LG