Доступність посилання

ТОП новини

Янукович доручив ГПУ відреагувати на листа адвокатів Луценка


Президент України Віктор Янукович доручив Генеральній прокуратурі дати відповідь на листа захисників колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про порушення конституційних прав їхнього підзахисного.

«За дорученням Президента України листа адвоката Ігоря Фоміна та Ірини Луценко (дружини колишнього міністра) направили до Генеральної прокуратури України з проханням вивчити обставини, викладені в листі, і негайно дати обґрунтовану відповідь», – повідомляє прес-служба глави держави.

Як йдеться в повідомленні, Янукович вважає, що слідство «має неухильно дотримуватись законодавчих та процесуальних процедур, не порушувати конституційних прав Луценка».

Президент також звернув увагу Генпрокуратури на необхідність швидкого реагування на звернення громадян відповідно до вимог закону про доступ до публічної інформації.

Сьогодні адвокати Луценка і його дружина виступили з заявою до Президента, в якій просили його вжити невідкладних заходів для відновлення конституційних прав колишнього міністра, якого, за їх твердженням, протиправно утримують у СІЗО.
XS
SM
MD
LG