Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі «радянські офіцери» встановили зображення Сталіна


Активісти севастопольської громадської організації «Союз радянських офіцерів імені Кузнєцова» встановили білборд із зображенням Йосипа Сталіна.

Зображення Сталіна (у білому кітелі, з трубкою у правій руці і з розкритою книгою Володимира Леніна у лівій руці) розміщене у правій частині білборду, внизу зліва від нього слова: «Наше дело правое! Победа будет за нами!», а ще лівіше – слова привітання самої громадської організації: «Союз советских офицеров им. Н.Г.Кузнецова» поздравляет вас с Днем Победы».

На відкритті «сталінського» білборду були присутні близько 40 членів громадської організації, в парадній формі одягу. Наклеївши на білборд зображення Сталіна, вони також прикріпили до нього копію прапора Перемоги. Після цього активісти провели урочистий мітинг. Під час заходу виступаючі звинуватили владу України у замовчуванні імені і ролі Сталіна.

Член ГО «Союз радянських офіцерів» капітан 1-го рангу у відставці Гумар Мінгазов заявив, що біля білборду буде виставлено охорону з числа членів «Союзу радянських офіцерів». Як було заявлено на мітингу, охорону планується здійснювати відповідно до графіка, цілодобово, по дві особи.

Під час проведення мітингу інцидентів не було.
XS
SM
MD
LG