Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів звинувачує львівську міліцію


Львівська обласна організація Партії регіонів обвинувачує міліцію в перешкоджанні покладанню квітів на солдатському цвинтарі на Марсовому полі у Львові.

За даними Партії регіонів, близько тисячі прихильників партії спочатку провели молебень за загиблими, а після цього спробували покласти квіти до могил на Марсовому полі.

Але співробітники міліції перекрили їм дорогу, не дозволивши також покласти квіти ветеранам Великої Вітчизняної війни їх родичам та іншим охочим.

Львівські правоохоронці діяли згідно з рішенням Львівського окружного адміністративного суду, який заборонив проведення у Львові масових акцій 9 травня.

Із Марсового поля представники ветеранських організацій, члени Комуністичної партії України, «Родіни» і «Русского єдінства» переїхали до пагорба Слави, де їх зустріли супротивники – активісти партії «Свобода» та низки інших молодіжних об’єднань.

Активісти «Свободи» та молодіжних організацій утворили живий ланцюг, з якого у бік правоохоронців полетіли пластикові пляшки та кілька димових шашок.

Бійці спецпідрозділу «Беркут» звільнили проїжджу частину і пропустили автобуси з ветеранами, відтіснивши радикально налаштовану молодь від центральної алеї. Проте локальні сутички продовжували виникати, з натовпу летіли порожні пляшки і каміння.
XS
SM
MD
LG