Доступність посилання

ТОП новини

Азаров: підвищення тарифів на житлокомпослуги до 2012 року не буде


Прем’єр-міністр Микола Азаров виключає подальші підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги до кінця 2011 року. Про це сказано в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів, яке цитує слова Азарова в інтерв’ю агентству Reuters.

Азаров також висловив думку, що уряд втримає розрахункові показники річного рівня інфляції.

«Прогнози інфляції в нас оптимістичні… Зараз піде період сезонного зниження інфляції», – заявив він.

Прем’єр додав, що зростання інфляції за 4 місяці поточного року відбувалося за рахунок підвищення тарифів на житлокомпослуги і подорожчання продуктів харчування, зокрема, овочів.

Також Азаров висловив упевненість, що показники зростання ВВП і промислового виробництва, заплановані на 2011 рік, буде виконано.

28 квітня Президент Віктор Янукович доручив Національній комісії регулювання електроенергетики (НКРЕ) ухвалити у квітні і грудні 2011 року постанови про приведення тарифів на електроенергію для населення до економічно обґрунтованого рівня.

17 березня НКРЕ підвищила тарифи на електроенергію для населення на 15 відсотків із квітня. У січні НКРЕ підвищила тарифи для населення, яке щомісяця споживає більш як 150 кВт/годин електроенергії, а також більш як 250 кВт/годин (з електроплитами і/або електроопалюванням) на 30 відсотків з 1 лютого.
XS
SM
MD
LG