Доступність посилання

ТОП новини

Лубківський: Львів неможливо замінити іншим містом у проведенні Євро-2012


Львів не можна замінити іншим містом для проведення Євро-2012. Про це в Харкові під час презентації посла волонтеріату та нового Друга Євро-2012 заявив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

«Сьогодні немає жодного міста в Україні, яке могло б замінити Львів, Харків, Київ чи Донецьк у плані проведення Євро-2012. Ані Дніпропетровськ, ані Одеса до цього не готові і не зможуть підготуватися за такий короткий час», – сказав Лубківський, коментуючи заклики комуністів, які вимагали забрати у Львова право на Євро-2012 через події 9 травня.

Лубківський нагадав, що свого часу фракція КПУ давала гарантії УЄФА щодо проведення в Україні, і зокрема у Львові, Євро-2012. Він висловив сподівання, що ці гарантії будуть дотримуватися.

За словами директора Євро-2012 в Україні, ситуацію у Львові зараз розглядає УЄФА, щоб унеможливити такі події в майбутньому.

9 травня у Львові сталися сутички між представниками патріотичних сил і особами, які святкували День перемоги, – представниками партій КПУ, «Родина», «Русское единство» і ветеранами.
XS
SM
MD
LG