Доступність посилання

ТОП новини

Шварценеґґер відклав голівудські плани через особисті проблеми


Колишній губернатор Каліфорнії та кінозірка Арнольд Шварценеґґер призупинив свої голлівудські проекти на тлі скандалу навколо його особистого життя.

Згідно з заявою його представника, Шварценеґґер попросив своїх агентів призупинити проекти, пов’язані з його поверненням у кіно, щоб він міг владнати «питання особистого характеру».

Серед відкладених робіт – ролі у фільмі «Чоловічі сльози» (Cry Macho) Бреда Фурмана та черговому продовженні «Термінатора», а також участь у шоу «Гавернатор» (Governator).

На початку тижня 63-річний актор і колишній політик зізнався, що понад десять років тому мав зв’язок із жінкою, яка працювала в їхньому будинку, і є батьком її 13-річної дитини. До цього Шварценеґґер і його дружина Марія Шрайвер несподівано оголосили про розлучення після 25 років шлюбу.

Шрайвер, як повідомляють, найняла адвоката, що спеціалізується на справах про розлучення, однак офіційно ніяких кроків до припинення союзу не зробила.

Шварценеґґер перебував на посаді губернатора Каліфорнії протягом двох термінів з 2003 року до січня 2011, після чого оголосив готовність повернутися в шоу-бізнес.
XS
SM
MD
LG