Доступність посилання

ТОП новини

Блогер запевняє, що йому погрожували за викладене відео


Блогеру Миколі Сухомлину після публікації в Facebook відео з автомобілем губернатора Донецької області Анатолія Близнюка почали погрожувати, а 1 червня видалили його профіль у цій соціальній мережі. Про це сам Сухомлин повідомив у листі інтернет-ресурсу «Українська правда».

17 травня цього року Микола Сухомлин «у відповідь на пропозицію донецького губернатора Анатолія Близнюка до громадян «скинутися» на будівництво доріг», опублікував у своєму Facebook відео журналіста Олексія Мацуки, на якому зафіксовано, що губернатор їздить на автомобілі «Мерседес», вартість якого починається від 700 тисяч гривень.

«Це відео ретранслювали ЗМІ – і наступного ж дня Сухомлин, за його словами, отримав «приватну рекомендацію» видалити відео, а також «утихомирити свій запал відносно українських політиків»», – йдеться у повідомленні «Української правди».

«Незабаром «поради» почали набувати менш рекомендаційного характеру, і людина, яка зателефонувала і не представилась, повідомила, що «на мене знайдуть управу»», – цитує Миколу Сухомлина інтернет-ресурс.

1 червня, за словами блогера, його профіль на Facebook «був вилучений адміністрацією соціальної мережі».
XS
SM
MD
LG