Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко отримала відповіді на скарги – Генпрокуратура


У Генеральній прокуратурі України заявляють, що сьогодні повторно передали для колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко відповіді на її скарги. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Генпрокуратури.

Зокрема, як зазначають у прокуратурі, 27 квітня, а також 26-27 травня поточного року «до Генеральної прокуратури України від Юлії Тимошенко надійшли скарги, в яких вона вимагала притягнути до відповідальності слідчого, а також про скасування кримінальних справ, які, на її думку, порушені незаконно».

«Сьогодні, 3 червня, після зустрічі з виконувачем обов’язків Генерального прокурора Євгеном Блажівським, захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко повторно отримав копії відповідей, які були раніше надані прокуратурою Юлії Тимошенко у терміни, передбачені законодавством», – йдеться в заяві.

2 червня Юлія Тимошенко заявила, що Генеральний прокурор Віктор Пшонка не надав відповіді на її скаргу щодо законності порушених проти неї справ. За її словами, слідчий сказав, що жодних документів у відповідь на цю скаргу від Генерального прокурора не надходило.
XS
SM
MD
LG