Доступність посилання

ТОП новини

Журналісти відмовилися їсти торт Януковича


З президентської резиденції «Межигір’я» виїхав кортеж Віктора Януковича. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на великій швидкості він промчав повз журналістів, які зібралися біля воріт, щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив проводити пікетування.

Слідом за кортежем виїхала машина прес-секретаря Януковича Дарки Чепак. Вона вийшла до журналістів з великим букетом троянд і стала роздавати їх колегам, вітаючи з професійним святом. Однак присутні відмовилися брати квіти.

Згодом речниця відкрила багажник автомобіля, де лежав багатокілограмовий торт з написом «З днем журналістики», але цей подарунок також ніхто не взяв.

На питання, чому Президент не зупинився, Чепак відповіла: «Він поїхав на роботу». За її словами, «сьогодні у Президента запланована зустріч з керівниками провідних засобів масової інформації».

На питання, чому Янукович не запросив журналістів до «Межигір’я», як обіцяв ще рік тому, Чепак відповіла: «Запитайте про це на прес-конференції Президента, яка запланована на кінець червня-початок липня».
XS
SM
MD
LG