Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок розколює країну не гірше за Януковича – Олійник


Народний депутат, лідер партії «Україна майбутнього» Святослав Олійник переконаний, що Україну розколюють політики як зі Сходу, так і з Заходу країни.

Про це він заявив сьогодні, презентуючи ідеологію своєї партії під час прес-конференції у Львові.

«Сьогоднішня політична ситуація в Україні стоїть на принципі поділу країни на два табори. І вся риторика про те, що там є донецький Янукович, а тут, у Львові, умовно, львівський Тягнибок – це все рівною мірою розколює країну. Це однаково робить свою справу, яка потім виявляється в заявах різних «агафангелів», що називають Львів Чечнею», – стверджує політик.

Такі тенденції, на думку депутата, швидкими темпами наближують країну до розколу.

Коментуючи перспективи проведення спільної опозиційної роботи з ВО «Свобода», політик відзначив, що його партія, «Україна майбутнього», бачить для себе двох принципових суперників: Партію регіонів та ВО «Свобода» Олега Тягнибока.

«Ці дві партії, на нашу думку, та за результатами аналізу їхніх політичних програм, відверто сповідують побудову авторитарної держави. Це дві партії, які відверто працюють на розкол нашої країни, вони є різними сторонами одного й того самого деструктивного процесу», – заявив Олійник.
XS
SM
MD
LG