Доступність посилання

ТОП новини

Біля Конституційного Суду побилися комуніст і члени ВО «Свобода»


Бiля будiвлi Конституцiйного Суду України вiдбулася сутичка мiж представниками Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та колишнім народним депутатом, комунiстом Юрiєм Соломатiним.

Як передає «Iнтерфакс-Україна», близько 30 свободiвцiв пiкетували будiвлю суду пiд час офiцiйного оголошення рiшення суду про використання копiй прапора Перемоги.

Учасники акцiї тримали плакати з написами «Прапори кривавi – сором для держави», «Червона чума – терор та тюрма». При цьому активiсти «Свободи» скандували антирадянськi гасла.

У цей час Юрій Соломатiн на своєму автомобiлi з прикрiпленим червоним прапором кiлька разiв проїхав повз мiтингувальникiв, викликаючи їхнє обурення.

Потiм вiн зупинився неподалiк мiсця проведення акцiї та вийшов iз машини. У цей час свободiвцi висмикнули прапор iз машини та, пiдбiгши до будiвлi Конституційного Суду, стали топтати його. За словами очевидцiв, також вiдбулася невелика бiйка мiж Соломатiним та свободiвцями.

В iнцидент втрутилися мiлiцiонери, якi вiдiбрали прапор, вiддали його Соломатiну та змусили його пiти. Пiд час iнциденту нiхто не постраждав.
XS
SM
MD
LG