Доступність посилання

ТОП новини

Міліція порушила справу через заяву Богословської про погрози


За заявою народного депутата Інни Богословської слідчий відділ Шевченківського РУГУ МВС України в Києві порушив кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого статтею Кримінального кодексу про погрозу вбивством, розпочато слідство, повідомила в суботу прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Як мовиться в повідомленні, раніше цього дня Богословська звернулася до Міністерства внутрішніх справ України з заявою про скоєння злочину, в якій стверджує, що на її адресу з п’ятниці надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються в інтернеті.

На думку Богословської, погрози висловлюються у зв’язку з її професійною діяльністю як народного депутата та голови тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування обставин підписання газових угод між НАК «Нафтогаз України» та ВАТ «Газпром» щодо наявності ознак державної зради в сфері економічної безпеки України.

Зокрема, в кількох інтернет-ресурсах невідомий користувач у п’ятницю погрожував депутатові «облити її бензином і підпалити», мовиться в повідомленні МВС.

У п’ятницю Інна Богословська, яка брала участь у попередньому слуханні в процесі щодо «газової справи» стосовно колишньої Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, зробила кілька різких заяв стосовно ще не встановленої судом вини лідера партії «Батьківщина», за що теж вислухала різкі слова з боку прихильників Тимошенко й була облита водою.
XS
SM
MD
LG