Доступність посилання

ТОП новини

Фірташ не чув про позов Тимошенко


Український бізнесмен, співвласник компанії «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ не отримував ніяких офіційних повідомлень про позов проти нього колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко у суді Нью-Йорка і не чув про даний позов. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дмитра Фірташа.

Прес-служба зазначає, що у повідомленнях, опублікованих у деяких українських ЗМІ, згадувався позов Юлії Тимошенко, пред’явлений у Нью-Йорку проти Дмитра Фірташа, компанії «РосУкрЕнерго» і ста неназваних відповідачів.

«Окрім уривчастої інформації у ЗМІ про нібито поданий позов, Дмитро Фірташ не отримував жодного офіційного повідомлення щодо існування даного позову, і ніяких судових документів йому вручено не було», – зазначається у повідомленні.

При цьому прес-служба повідомляє, що 27 червня 2011 року деякі українські ЗМІ повідомили, що судом Південного округу Нью-Йорка за даною справою видано ордер, відповідно до якого сторони мають прибути до суду для обговорення статусу справи. «Якщо повідомлення, опубліковані в ЗМІ, відповідають дійсності, то Юлія Тимошенко зобов’язана формально вручити Дмитру Фірташу та іншим відповідачам копію вищезгаданого судового ордеру», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Прес-служба також додає, що оскільки Дмитра Фірташа офіційно не сповістили про існування подібної вимоги суду і ніяких судових документів він не одержував, то на даний момент він не бачить ніяких підстав коментувати сам факт існування позову або ж ордера, про який згадувалося.
XS
SM
MD
LG