Доступність посилання

ТОП новини

Апедяційний суд заперечує ухвалення Кірєєвим свідомо неправосудних рішень


В Апеляційному суді Київської області спростовують інформацію про неправосудні рішення судді Печерського районного суду Києва Родіона Кірєєва.

«Щодо обвинувачень на адресу судді Кірєєва, що пролунали в Печерському суді Києва, про те, що нібито він ухвалював неправосудні рішення і нібито покривав керівників наркобізнесу, то це не відповідає дійсності. У розпорядженні Апеляційного суду Київської області немає даних, які підтверджували б ці звинувачення», – повідомив заступник голови Апеляційного суду Київської області Євген Литвинов сьогодні у Києві журналістам.

Він також назвав неправдивою інформацію про те, що суддя Кірєєв звільняв від покарання винних осіб.

«Нині жоден судовий орган України не визнав суддю Кірєєва винним в ухваленні неправосудних рішень. Це легко перевірити за Єдиним реєстром судових рішень. Тому такі звинувачення є безпідставними», – додав заступник голови суду.

У Вищій раді юстиції також сьогодні поінформували, що рада не має скарг на дії Родіона Кірєєва під час перебування його на посаді судді одного з судів Київської області.

Раніше колишній Прем’єр-міністр Україна Юлія Тимошенко під час слухань у «газовій справі» в Печерському райсуді Києва звинуватила головуючого суддю Родіона Кірєєва в тому, що він на посаді судді одного з судів Київської області ухвалював неправомірні рішення.
XS
SM
MD
LG