Доступність посилання

ТОП новини

Іващенко вважає, що його хочуть знищити фізично


Колишній тимчасово виконуючий обов’язки міністра оборони України Валерій Іващенко переконаний, що чергова відмова суду змінити йому через погіршення стану здоров’я запобіжний захід з арешту на підписку про невиїзд свідчить про наміри знищити його фізично. Про це Іващенко заявив сьогодні журналістам після судового засідання, коментуючи відмову суду задовольнити клопотання про зміну запобіжного заходу.

«Це, на жаль, підтвердження того, що мене дійсно хочуть знищити фізично, відмовляючи мені в отриманні належного медичного обстеження та лікування. Мені суд відмовив, щоб я не зміг відновити своє здоров’я, щоб я, як рівноправна людина, міг відстоювати в суді своє чесне ім’я. Я ще раз наголошую: насправді я жодного злочину не вчиняв, жодної протиправної дії не робив, тому справа є цілком сфабрикованою. Це лише їхнє бажання – звинуватити мене в тяжкому злочині», – сказав Валерій Іващенко.

На думку Іващенка, якщо він і надалі залишатиметься у СІЗО, то може загинути або стати інвалідом. «У мене є лише два альтернативні варіанти: або я тут загинаюся, або дочекаюся, коли мене вивезуть в інвалідному візку, або, не дай Боже, щось гірше», – сказав він.
XS
SM
MD
LG