Доступність посилання

ТОП новини

Луценко відмовився від медогляду – пенітенціарна служба


Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який перебуває в Київському слідчому ізоляторі, сьогодні категорично відмовився спілкуватися з членами комісії з провідних фахівців Міністерства охорони здоров’я за спеціалізацією «гастроентерологія» щодо стану його здоров’я, медичного огляду і обстеження, повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

За цим повідомленням, нині стан здоров’я Луценка «перебуває під постійним динамічним наглядом медперсоналу Київського СІЗО».

Комісія, забезпечена необхідним діагностичним обладнанням, як мовиться в повідомленні, була створена для додаткового комплексного обстеження стану здоров’я Луценка, оскільки попередні висновки лікарів (дієтолога та гастроентеролога) від 30 серпня були зроблені на підставі обстежень, проведених іще в травні – липні. Без такого додаткового обстеження встановлення діагнозу є передчасним, заявила пенітенціарна служба.

Учора дружина Луценка Ірина заявила, що лікарі МОЗ встановили її чоловікові діагноз «цироз печінки». Практично одночасно Державна пенітенціарна служба оголосила, що суд лише надав дозвіл на проведення медогляду Луценка для встановлення йому діагнозу, про що буде повідомлено додатково.
XS
SM
MD
LG