Доступність посилання

ТОП новини

У Москві в офісі банку Михайла Прохорова йде обшук


Власник фонду ОНЕКСІМ Михайло Прохоров.
У центрі Москви в офісі банку «Міжнародний фінансовий клуб», що належить інвестиційному фондові ОНЕКСІМ Михайла Прохорова, йде обшук.

Про це в четвер повідомили в партії «Правое дело», яку очолює Прохоров.

За деякими даними, в офісі перебуває декілька слідчих. Причина обшуку невідома. Інших подробиць поки що немає.

На початку місяця лідер «Правого дела» Михайло Прохоров заявив, що не виключає того, що партія висуне його кандидатуру на президентських виборах в Росії в березні 2012 року.

Політик написав на своїй сторінці в інтернеті, що це стане можливим, якщо «Правое дело» посяде друге місце на грудневих виборах до Держдуми, нижньої, виборної палати російського парламенту.

Раніше Прохоров, якого вважають одним із найбагатших російських олігархів, також не раз заявляв, що готовий стати прем’єр-міністром Росії в разі реалізації тих економічних програм, у які він вірить.

У Росії доволі поширена думка, яку раніше підтверджували й попередні лідери партії «Права/Справедлива справа» («Правое дело»), що ця партія контролюється з Кремля.

46-річний мільярдер Прохоров був обраний лідером партії на її позачерговому з’їзді 25 червня цього року, вперше вступивши до цієї партії раніше того ж дня.
XS
SM
MD
LG