Доступність посилання

ТОП новини

Лідери опозиції закликали ЄС підписати угоду про асоціацію з Україною


Підписання угод про асоціацію та поглиблену зону вільної торгівлі з ЄС дасть змогу закріпити європейський вибір України і стане додатковим стимулом демократизації та проведення реформ в країні, зазначають лідери української опозиції.

«Тільки підписання угоди про асоціацію зможе затвердити європейський шлях розвитку нашої країни», – сказав лідер партії «Удар» Віталій Кличко на восьмій Ялтинській щорічній зустрічі «Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє» в суботу.

«Україна повинна отримати таку перспективу. Так буде навіть простіше впливати на Україну», – зазначив народний депутат, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Він зауважив, що наявність при владі Віктора Януковича не має бути причиною для ЄС відмовити у підписанні угоди. За його словами, навіть будучи у в’язниці він виступав би за укладення угоди.

«Угоду має бути підписано і ратифіковано. Це інструмент демократизації... Це буде планом дій із реформування країни», – наголосив народний депутат, лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк.
XS
SM
MD
LG