Доступність посилання

ТОП новини

Янукович назвав з’їзд «Єдиної Росії» символічним днем для України


Президент України Віктор Янукович заявив у суботу, що приїхав до Росії для того, щоб у день проведення з’їзду партії «Єдина Росія» «бути поруч» із російським керівництвом.

«Я прийняв Ваше запрошення і приїхав для того, щоб у цей символічний день для Росії, я впевнений, і для України, бути поруч із Вами», – сказав Віктор Янукович президентові Росії Дмитрові Медведєву під час їхньої зустрічі в резиденції голови російської держави в Завидові в Тверській області неподалік Москви, як цитує слова українського керівника агентство «Інтерфакс-Україна».

Раніше в суботу в Москві на з’їзді російської «партії влади» «Єдина Росія» Дмитро Медведєв запропонував висунути кандидатом на наступного президента Росії на виборах наступного року нинішнього прем’єр-міністра і попереднього президента Володимира Путіна, а Путін запропонував Медведєву після відходу з президентської посади стати прем’єр-міністром.

Янукович прибув у суботу до Росії на переговори з російськими керівниками, але ні про які їхні результати не повідомляли.
XS
SM
MD
LG