Доступність посилання

ТОП новини

Власник ProstoPrint прогнозує реакцію УЄФА на ситуацію з його компанією


Власник поліграфічної компанії ProstoPrint (Київ) Денис Олейніков прогнозує реакцію Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) із приводу ситуації, що склалася навколо його компанії, до 18 жовтня.

Про це інформує агентство «Українські новини» з посиланням на повідомлення Олейнікова на його сторінці в соціальній інтернет-мережі Facebook.

7 жовтня в Ньоні (Швейцарія) Олейніков, як він зазначає у своєму повідомленні, зустрівся з радником президента УЄФА Мішеля Платіні Паскалем Торресом і передав йому лист і медіапідбірку щодо ситуації з ProstoPrint.

«Як ми й припускали, в UEFA знають про ситуацію тільки за розповідями Колеснікова-Лубківського, тому я виклав нашу позицію – з посиланнями на публікації в ЗМІ, відеоматеріалами, свідченнями очевидців і учасників подій 6-го і 15 вересня, іншими документами. Нас почули, тепер протягом 7-10 днів чекаємо реакції від UEFA», – написав Олейніков.

За його даними, ситуацією з ProstoPrint також зацікавилося національне телебачення Швейцарії, що готує окремий сюжет про реакцію УЄФА на дії української влади.

Крім того, до Олейнікова, як він повідомляє, із приводу ситуації з ProstoPrint звертаються журналісти з Італії, Великої Британії, Угорщини, Хорватії й США.

У вересні міліція порушила кримінальну справу проти посадових осіб ProstoPrint за підозрою в незаконному використанні торговельного знака-емблеми чемпіонату Європи з футболу 2012 року на футболках, чашках, кепках та іншій продукції.

Наприкінці вересня Олейніков заявив, що покинув Україну, побоюючись за своє життя.

ProstoPrint пов’язують із друкуванням на футболках напису «Спасибі жителям Донбасу...»
XS
SM
MD
LG